Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκπαιδευτικοί Οι εκπαιδευτικοί μας Όλοι οι εκπαιδευτικοί 2012 - 2013

Εκπαιδευτικοί 2012 -2013

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Ραυτόπουλος Βασίλης Φυσικός ΠΕ04.01 Διευθυντής
Κακλαμάνος Νίκος Φιλόλογος ΠΕ02 Υποδιευθυντής
Διδάσκει Ιστορία και Νεοελληνική Λογοτεχνία στη Θεωρητική Κατεύθυνση της Γ΄ Λυκείου, Νεοελληνική Γλώσσα στα τμήματα Β2, Β3, Γ3 και Νεοελληνική Λογοτεχνία στα τμήματα Β3 και Γ3.
Γεωργιλάς Κωνσταντίνος Θεολόγος ΠΕ01 Διδάσκει Θρησκευτικά σ' όλα τα τμήματα του Σχολείου.
Ρέππα Βαΐα Θεολόγος ΠΕ01 Διδάσκει Θρησκευτικά στο Α1 και στο Α2 καθώς και στα τμήματα της Β΄ Λυκείου, αναπληρώνοντας τον κ. Γεωργιλά που βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.
Κάκκος Θανάσης Φιλόλογος ΠΕ02 Διδάσκει Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στα τμήματα Γ1 και Γ2, Αρχαία Ελληνικά στη Θεωρητική Κατεύθυνση της Γ΄ Λυκείου, Αρχές Φιλοσοφίας στη Θεωρητική Κατεύθυνση της Β΄ Λυκείου και έχει αναλάβει μαζί με τον Ηλία Ρουσάλη την Ερευνητική Εργασία του τμήματος Α3
Καλαβριζιώτης Λάμπρος Φιλόλογος ΠΕ02 Διδάσκει Ιστορία σ΄ όλα τα τμήματα της Α΄ και Β΄ Λυκείου.
Ματσούκα Μαρία Φιλόλογος ΠΕ02 Ανήκει οργανικά στο σχολείο μας και υπηρετεί αποσπασμένη για το σχολικό έτος 2012 - 2013 σε ελληνικό σχολείο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
Μπατίλα Άννα Φιλόλογος ΠΕ02 Διδάσκει Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο τμήμα Α3, Αρχαία Ελληνικά σ' όλα τα τμήματα της Β΄ Λυκείου, Ιστορία σ΄ όλα τα τμήματα της Γ΄ Λυκείου και έχει αναλάβει την Ερευνητική Εργασία του τμήματος Β1 μαζί με τον Ηλία Ρουσάλη.
Φλουσκούνη Δώρα Φιλόλογος ΠΕ02 Διδάσει Αρχαία Ελληνικά στα τμήματα Α1, Α3, Γ3 και στη Θεωρητική Κατεύθυνση της Β΄ Λυκείου και Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο τμήμα Β1.
Φροσυνός Βασίλης Φιλόλογος ΠΕ02 Διδάσκει Αρχαία Ελληνικά στα τμήματα Α2 και Γ1, Νεοελληνική Γλώσσα στα τμήματα Α1 και Α2, Νεοελληνική Λογοτεχνία στα τμήματα Α1, Α2 και Β2 και Λατινικά στη Θεωρητική Κατεύθυνση της Β΄ και Γ΄ Λυκείου.
Αναστασόπουλος Κώστας Μαθηματικός ΠΕ03 Διδάσκει Άλγεβρα και Γεωμετρία στο Β3, Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής στα τμήματα Γ2 και Γ3 και Μαθηματικά στη Θετική Κατεύθυνση της Β΄ Λυκείου και στο 2ο Τμήμα της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης της Γ΄ Λυκείου (περιλαμβάνει και τους μαθητές της Θετικής Κατεύθυνσης)
Γκουντουβάς Σωτήρης Μαθηματικός ΠΕ03 Διδάσκει Άλγεβρα και Γεωμετρία στο τμήμα Α1, Μαθηματικά στην Τεχνολογική Κατεύθυνση της Β΄ Λυκείου και στο 1ο Τμήμα της Τεχνολογικής Κατεύθυνσης της Γ΄ Λυκείου και Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής στο τμήμα Γ1.
Μαυρουδής Νίκος Μαθηματικός  ΠΕ03 Διδάσκει Άλγεβρα στο τμήμα Β1 και Γεωμετρία στα τμήματα Β1 και Β2.
Χλιουνάκης Γιάννης Μαθηματικός ΠΕ03 Παρότι δε διδάσκει κατά το τρέχον σχολικό έτος, αποτελεί με την επιστημονική κατάρτιση και το ήθος του σημείο αναφοράς για τους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.
Γώγος Κώστας Φυσικός  ΠΕ04.01  Διδάσκει Φυσική σ' όλα τα τμήματα της Β΄ Λυκείου, Χημεία στα τμήματα Β1 και Β2 και Φυσική  στη Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση της Β΄ Λυκείου
Λαγού Μαρία Φυσικός  ΠΕ04.01  Διδάσκει Φυσική σ' όλα τα τμήματα της Γ΄ Λυκείου καθώς και στη Θετική και Τεχνολογική Κατεύθυνση της ίδιας τάξης, Χημεία στο Β3 και έχει αναλάβει την Ερευνητική Εργασία του Β3
Σκαλτσά Κατερίνα Χημικός  ΠΕ04.02  Διδάσκει Φυσική στο τμήμα Α2, Χημεία σ' όλα τα τμήματα της Α΄ Λυκείου καθώς και στη Θετική Κατεύθυνση της Β΄ και Γ΄ Λυκείου, έχει αναλάβει την Ερευνητική Εργασία του τμήματος Β2 και είναι υπεύθυνη του Εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών του Σχολείου μας.
Σιμωτά Λίτσα Βιολόγος ΠΕ04.04 Διδάσκει Φυσική στα τμήματα Α1 και Α3, Βιολογία σ' όλα τα τμήματα του Σχολείου καθώς και στη Θετική Κατεύθυνση της Γ΄Λυκείου και έχει αναλάβει την Ερευνητική Εργασία του τμήματος Α1
Παπαμονιώδη Στέλλα Αγγλικών ΠΕ06 Διδάσκει Αγγλικά σ' όλα τα τμήματα της Α΄ και της Γ΄ Λυκείου καθώς και στο τμήμα Β2.
Χωριανοπούλου Κατερίνα Αγγλικών ΠΕ06 Διδάσκει Αγγλικά στα τμήματα Β1 και Β3.
Χριστούλη Ελένη Οικονομολόγος  ΠΕ09  Διδάσκει Αρχές Οικονομίας και στα τέσσερα τμήματα της Α΄ Λυκείου, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας στη Γ΄ Λυκείου, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Τεχνολογική Κατεύθυνση της Γ΄ Λυκείου και έχει αναλάβει την Ερευνητική Εργασία του τμήματος Α2 μαζί με τον Ηλία Ρουσάλη.
Σιατοπούλου - Σιάτη Στέλλα Κοινωνιολόγος ΠΕ10 Διδάσκει Κοινωνιολογία σ' όλα τα τμήματα της Γ΄ Λυκείου.
Αθανασίου Δημήτρης Φυσικής Αγωγής  ΠΕ11  Διδάσκει Φυσική Αγωγή σ' όλα τα τμήματα του Σχολείου.
Αντύπα Κατερίνα Νομικής ΠΕ13 Διδάσκει Ιστορία σ΄ όλα τα τμήματα της Α΄ και Β΄ Λυκείου.
Ρουσάλης Ηλίας Πολιτικοί ΑΣΕΤΕΜ ΠΕ17.01 Διδάσκει Άλγεβρα στα τμήματα Α2, Α3 και Β1, Γεωμετρία στα τμήματα Α2 και Α3 και έχει αναλάβει την Ερευνητική Εργασία στα τμήματα Α2, Α3 και Β1. 
Λυμπερά Φωτεινή Πληροφορικής ΠΕ19 Διδάσκει το μάθημα Πολυμέσα - Δίκτυα στη Γ΄ Λυκείου.
Ντόγρι Αφίφ Πληροφορικός ΠΕ19 Διδάσκει το μάθημα Εφαρμογές Υπολογιστών σ'  όλα τα τμήματα της Β΄ Λυκείου.
Καραγιάννη Κατερίνα Πληροφορικής  ΠΕ20  Διδάσκει Εφαρμογές Υπολογιστών στη Β΄ Λυκείου, Τεχνολογία Επικοινωνιών στην Τεχνολογική Κατεύθυνση της Β΄ Λυκείου, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον στην Τεχνολογική Κατεύθυνση της Γ΄ Λυκείου και είναι υπεύθυνη του Εργαστηρίου Πληροφορικής του Σχολείου μας
Εκπαιδευτικοί 2012 - 2013

Μοιραστείτε το άρθρο σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης:

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Εκπαιδευτικοί Οι εκπαιδευτικοί μας Όλοι οι εκπαιδευτικοί 2012 - 2013