Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το Σχολείο Λειτουργία Σχολείου Ημερολόγιο Σχολείου

Ημερολόγιο Σχολείου

Στο Ημερολόγιο Σχολείου μπορείτε να δείτε επερχόμενα συμβάντα, ταξινομημένα ανά εβδομάδα ή ανά μήνα. Μπορείτε να δείτε ένα κατάλογο προγραμματισμένων συμβάντων από την επιλογή "Ατζέντα" και να τα εκτυπώσετε χρησιμοποιώντας την επιλογή "Εκτύπωση". Αν θέλετε να δείτε προγραμματισμένα συμβάντα για σήμερα πατήστε την αντίστοιχη επιλογή. 

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για επερχόμενα συμβάντα στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή και στο κινητό σας τηλέφωνο ενσωματώστε το ημερολόγιο στις δικές σας εφαρμογές. Θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό στη Google καθώς και την υποβολή αιτήματος πρόσβασης πατώντας στο κουμπί "+Google Ημερολόγιο" στη βάση του πλαισίου που ακολουθεί. Η πρόσβαση, ανάλογα και με την τρέχουσα πολιτική ασφαλείας της Google, θα ενεργοποιηθεί μέσα στις επόμενες 24 ώρες.

Αν έχετε απορίες για τη χρήση ή την ενσωμάτωση του ημερολογίου στις δικές σας εφαρμογές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας

 

Μοιραστείτε το άρθρο σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης:

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το Σχολείο Λειτουργία Σχολείου Ημερολόγιο Σχολείου