Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Βοήθεια Συχνές ερωτήσεις

Συχνές ερωτήσεις

Γονείς 

Υπάρχουν καθορισμένες ώρες επικοινωνίας των εκπαιδευτικών με τους γονείς. Για το σχολικό έτος 2012 - 2013, όλοι οι εκπαιδευτικοί δέχονται κάθε Τετάρτη, σε ώρες που δεν έχουν διδακτικές υποχρεώσεις. Για να πληροφορηθείτε τις ακριβείς ώρες ενημέρωσης των εκπαιδευτικών, κάντε κλικ εδώ και επιλέξτε το τμήμα του παιδιού σας.
Οποιαδήποτε εργάσιμη ημέρα και ώρα. Θα πρέπει όμως, να σημειωθεί ότι τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβάλλονται το πολύ 10 εργάσιμες ημέρες μετά την απουσία. Μπορείτε επίσης, να πληροφορηθείτε για το συνολικό νομικό πλαίσιο που διέπει τις απουσίες κάνοντας κλικ εδώ.
Μπορούν να δικαιολογηθούν μέχρι και 10 ημέρες κάθε σχολική χρονιά με προσωπική δήλωση του κηδεμόνα, με την προϋπόθεση ότι δε μπορούν να δικαιολογηθούν πάνω από δυο συνεχόμενες ημέρες. Έντυπο δικαιολόγησης απουσιών μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Γραμματεία του Σχολείου ή να το μεταφορτώσετε κάνοντας κλικ εδώ. Μπορείτε επίσης, να πληροφορηθείτε για το συνολικό νομικό πλαίσιο που διέπει τις απουσίες κάνοντας κλικ εδώ.
Επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο καθηγητή του Τμήματος (για να δείτε τους υπεύθυνους των Τμημάτων κάντε κλικ εδώ) ή με τη Διεύθυνση του Σχολείου. Επίσης, αν οι απουσίες του παιδιού σας ξεπεράσουν τις 24, θα σας σταλεί επιστολή το πρώτο πενθήμερο του μήνα, στην οποία θα αναφέρεται ο ακριβής αριθμός των απουσιών, οι ημερομηνίες και οι διδακτικές ώρες στις οποίες πραγματοποιήθηκαν. Μπορείτε επίσης, να πληροφορηθείτε για το νομικό πλαίσιο που διέπει τις απουσίες κάνοντας κλικ εδώ.

some text here

Μοιραστείτε το άρθρο σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης:

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Βοήθεια Συχνές ερωτήσεις