Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το Σχολείο Λειτουργία Σχολείου Νέα του Σχολείου

Νέα του Σχολείου

Νέα και ανακοινώσεις του Σχολείου μας

Για τον Χάρη μας...

Ο δικός μας Χάρης, το γελαστό παιδί, ο μαχητής, έφυγε σήμερα το πρωί, αλλά θα ζει για πάντα στη σκέψη και την καρδιά μας!

Χρόνια Πολλά

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γενικού Λυκείου Αργυρούπολης σας εύχεται Χρόνια Πολλά, χαρούμενο και δημιουργικό το 2015

Πρωτιά για το Σχολείο μας στον τοπικό διαγωνισμό Euso

Η ομάδα του Σχολείου μας με την καθηγήτριά του;ς κ. ΣκαλτσάΤην πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του Σχολείου μας στον τοπικό διαγωνισμό Euso 2014 και φυσικά προκρίνεται στην τελική φάση του διαγωνισμού. Η ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές της Β΄ Λυκείου Μαρνίκα Χρήστο, Μαυρομμάτη Παναγιώτη και Ορσοπούλου Σοφία προετοιμάστηκε μεθοδικά τις προηγούμενες εβδομάδες από τις καθηγήτριες του Σχολείου Σκαλτσά Κατερίνα και Σιμωτά Λίτσα και έφτασε με άνεση στη σημαντική διάκριση στο διαγωνισμό. 

Περισσότερα...

Συνάντηση Γονέων - Κηδεμόνων την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 6 μμ, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών του Σχολείου μας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Στο πλαίσιό της θα γίνει ενημέρωση για τρέχοντα ζητήματα του Σχολείου  καθώς και για ζητήματα σχετικά με το νέο σύστημα φοίτησης και προαγωγής καθώς και το νέο

Περισσότερα...

Δια χειρός των μαθητών: οι σχολικές αίθουσες αλλάζουν όψη...

Οι αίθουσες αλλάζουν όψηΟι μαθητές των τμημάτων Β1 και Β2 του Σχολείου μας αποφάσισαν να αλλάξουν την όψη των αιθουσών των τμημάτων τους, ακολουθώντας ανάλογη πρωτοβουλία του τμήματος Β3, με τη βοήθεια του κ. Τζεφρώνη, πριν από μερικές μέρες. Επιστρατεύοντας πολύ κέφι, μεράκι και φαντασία, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, καθάρισαν και έβαψαν τις αίθουσες των Τμημάτων τους, με τη συνδρομή των καθηγητριών τους κ. Θεοδοσίου και κ. Μητροπούλου. Το αποτέλεσμα εκπληκτικό! Οι ομοιόμορφα βαμμένες τάξεις έδωσαν τη θέση τους σε

Περισσότερα...

Αγιασμός και νέα σχολική χρονιά

Καλή Χρονιά!Ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Σχολείου την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου στις 8.30 πμ. Θα ακολουθήσει χωρισμός των μαθητών σε τμήματα, ενημέρωση για θέματα φοίτησης και ωρολογίου προγράμματος και διανομή βιβλίων.

Οι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μαζί τους τσάντες γιατί τα βιβλία θα παραδοθούν συσκευασμένα.

Από την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου, το Σχολείο μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

Καλή σχολική χρονιά!

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Το Σχολείο Λειτουργία Σχολείου Νέα του Σχολείου