Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγράμματα Εκδρομές - εκπαιδευτικές επισκέψεις Το πρόγραμμα της εκδρομής στο Βόλο

Το πρόγραμμα της εκδρομής στο Βόλο

Βόλος 2014Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου αναχωρούμε για την τετραήμερη εκδρομή στο Βόλο. Την εξέλιξη της εκδρομής μπορείτε να παρακολουθείτε -"σε πραγματικό χρόνο"- από τον ιστότοπό μας. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής είναι το παρακάτω:

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/12/2014
Συγκέντρωση στο χώρο έξω από το super market Μαρινόπουλος στις 6:30 το πρωί. Αναχώρησην στις 07:00. Στάση στα Καμένα Βούρλα.
Άφιξη στο Βόλο το μεσημέρι και γεύμα στην πόλη (προαιρετικό).
Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο. Πρώτη μας βραδινή γνωριμία με το Βόλο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 ΣΑΒΒΑΤΟ 13/12/2014

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την Ανακασιά όπου θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο μουσείο του Θεόφιλου. Συνεχίζουμε την εκδρομή μας περνώντας από την γραφική Μακρινίτσα, όπου ερχόμαστε σε επαφή με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της. Στη συνέχεια φτάνουμε στο χιονοδρομικό κέντρο στα Χάνια (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες).. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Προαιρετική ομαδική έξοδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14/12/2014
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για να επισκεφτούμε την άλλη μεριά του Πηλίου και τα φημισμένα χωριά Μηλιές και Τσαγκαράδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο. Προαιρετική ομαδική έξοδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/12/2014
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Σέσκλο, περιοχή με έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Στο δρόμο της επιστροφής θα κάνουμε 2-3 ώρες στάση για γνωριμία με την πόλη της Λαμίας. Άφιξη στο χώρο του σχολείου περίπου στις 21:00.

Μοιραστείτε το άρθρο σε υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης:

1ο ΓΕ.Λ. Αργυρούπολης


Πολεμιστών 15,
Αργυρούπολη, 16452
Τηλ_210-9925514
Fax_210-9925502
 

 

Creative Commons

Το περιεχόμενο διατίθεται με την άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 3.0 Μη εισαγόμενο .

Άδεια Creative Commons 

Σχεδίαση - Υλοποίηση: 

Νίκος Κακλαμάνος

Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προγράμματα Εκδρομές - εκπαιδευτικές επισκέψεις Το πρόγραμμα της εκδρομής στο Βόλο